travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

WASSILIOFF 170 ÅR

MoetWassilioff Hotel har vært drevet som et enkeltstående hotell uten kjedetilknytning siden 1844. I 2014 er hotellet 170 år som feires med  med jubileumstilbudet; – Overnatting i dobbeltrom med frokost og 3 retters festmeny servert i Restaurant Excellencen til kr. 995 pr. person. En flaske prosecco i baren eller oppe på rommet står ferdig avkjølt når dere sjekker inn.

Hotel Wassilioff har blitt merket med 4 stjerner av Norsk Hotellklassifisering. Hotellet ligger i nærheten av Staverns havn, og har utsikt over Skagerrak.

De lyse og luftige rommene på Hotel Wassilioff har klassisk innredning. Alle rommene på Wassilioff har enten badekar eller dusj. Du kan slappe av og hygge deg foran satellitt-TV-en. Noen av rommene har flott utsikt over sjøen. Wi-Fi er gratis på alle rommene.

À la carte-restauranten på Hotel Wassilioff tilbyr deg à la carte-retter med hovedvekt på sjømat. Du kan slappe av med noe å drikke i pianobaren ved lobbyen. I nattklubben kan du i helgene lytte til levende musikk.

Hotellet har blant annet oppgradert fellesområder og tilbudet på rommene. Rommene er utstyrt med blant annet minibar, hårføner, vannkoker med kaffe og te, badekåpe og tøfler.

Les mer om klassifiseringen på www.klassifisering.no

LEAVE A RESPONSE