travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

VINTERENS REISEMÅL ER KRABI

RailayKrabi i Thailand er kåret til vinterens beste reisemål. Det viser tilbakemeldinger fra tusenvis av Star Tour-kunder som har gitt karakterer på ferien sin. Det er andre året på rad Thailand topper listen. På andreplass følger nykommeren Madeira.

– Dette er ekstra morsomt ettersom Star Tour i vinter er eneste norske charterarrangør med direktefly til Krabi. Vi har de siste årene jobbet målrettet for å finne frem til de aller beste hotellene og reisemålene i Thailand, og er glade for at kundene er fornøyde med Krabi-reisen sin, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour.

Hun har selv forelsket seg i den tropiske skjærgården i Krabi.
- Det er ikke mye som slår Railey Beach, skjærgården utenfor Ao Nang og øyer som Koh Lanta og Koh Mook. Dette er det postkortvakre Thailand de fleste av oss drømmer om.

I Krabi-regionen tilbyr Star Tour alt fra et familievennlig Blue Village-hotell på Koh Lanta til luksus i mer livlige Ao Nang.
- Vi har hoteller som er skreddersydd ulike målgrupper og lommebok, uansett om du reiser som barnefamilie, par, vennegjeng eller alene, forteller Petersson.

Star Tours reiser til Krabi-regionen kan kombineres med en uke i Phuket eller Khao Lak, og også med en av TEMAs opplevelsesreiser.

Alle Star Tours kunder som kommer tilbake fra ferie kan gi karakterer på alt fra flytur og hotellopphold til mat, drikke, service og den totale ferieopplevelsen. I vinter er det altså Krabi som går av med seieren som det best likte reisemålet av alle hos Star Tour reiser på vinterstid, etterfulgt av nyheten Madeira på andreplass. 
- Det er moro å se at nykommeren Madeira slår klassikere som Gran Canaria og Lanzarote. Og jeg er slett ikke overrasket over at nordmenn er så fornøyde med ferien sin her. Den unike blandingen av naturopplevelser og det sjarmerende bylivet i Funchal gjør Madeira til et ettertraktet reisemål for nordmenn, avslutter Petersson.

 

LEAVE A RESPONSE