travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

VINTERCRUISE OVER ATLANTEREN

spacruiseI november arrangerer MSC Cruises et 21-dagers cruise over Atlanteren med stopp i Frankrike, England, Portugal, Kanariøyene, Brasil og Argentina. På Tenerife kan de sprekeste snøre på seg løpeskoene og delta i det prestisjetunge Tenerife Marathon.

– Det omfattende cruiset kombinerer spennende destinasjoner på begge sider av Atlanterhavet med avkobling og aktiviteter for den helsebevisste reisende, sier Åsa Elmcrona, markedssjef i MSC Cruises.

Skipet MSC Magnifica forlater Hamburg i Tyskland 8. november for å seile over Atlanteren på 21 dager. Under stoppet i Santa Cruz de Tenerife den 16. november, kan de mest aktive velge å delta i Tenerife Marathon, som starter bare et steinkast fra skipet. I tillegg til det klassiske maratonløpet for de mest ivrige løperne, organiseres det også et halvmaraton langs kysten og et byløp på åtte kilometer. For de reisende som velger å la joggeskoene ligge igjen ombord, har Santa Cruz de Tenerife mye å utforske, enten på egen hånd eller gjennom organiserte utflukter.

Ombord på skipet MSC Magnifica har man alt man trenger for å lade opp til Tenerife Marathon. På det moderne treningsstudioet med panoramautsikt er det personlige trenere som hjelper deg å makse formen innen løpet. Dersom avkobling er den beste oppladningen, har man rikelig med tid til fred og ro ved et av bassengene eller på spaavdelingen.

Etter stoppet på Tenerife, vender MSC Magnifica kursen mot Sør-Amerika og Brasils palmestrender på andre siden av Atlanterhavet. Cruisets endedestinasjon Buenos Aires i Argentina nås etter totalt 21 dager til havs.

LEAVE A RESPONSE