travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

VÅR I STRØMSTAD

Påsken kan være langt mer enn påskefjell, skiturer, klisterføre og kvikk-lunsjpauser. I Strømstad er Påsken ensbetydende med sesongåpning av restauranter, cafeer og opplevelser, og tradisjonen tro vil mange av oss besøke den populære byen rett over grensa også denne våren.

Arbetar i akvarell och med teckning. Oscar Nordblom

Mer enn 400 000 nordmenn valgte å overnatte i Strømstad i 2011, og nordmenn stod for hele 93 prosent av de utenlandske overnattingene i den populære kystbyen. Når Strømstad våkner opp av vinterdvalen og sparker i gang våren, har fastboende og heldige besøkende en rekke spennende aktiviteter å bryne seg på…

 Kunstvandring i Strømstad

Hver påske åpner lokale kunstnere og kunsthåndverkere i Strømstad sine atelier og verksted for publikum. Den såkalte kunstvandringen markerer startskuddet for våren, og har blitt en årlig begivenhet og et must for mange kunstelskere. Den kombinerte kunst- og reiseopplevelsen er godt kjent blant svenske kunstnere, samlere og entusiaster, men er fortsatt et nytt fenomen innfor den norske landegrensen. Så mange som 46 lokale kunstnere viser frem sine kreative verk denne påsken, og vandringen er en unik og annerledes mulighet til å oppleve, se og kjøpe favorittkunstverk i alt fra glass, til sølv, keramikk og tekstiler.

På samlingsutstillingen på Folkets Hus i Kungshamn får publikum en smakebit på hele kunstrundens mange unike verk og utstillere på ett og samme sted. Gå ikke glipp av vernissage, skjærtorsdag kl 17.00!


 

LEAVE A RESPONSE