travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

VÅKN OPP I «PARIS»

nye_lufthansa_business_cl.nye_lufthansa_business_cl.nye_lufthansa_business_cl.7adfa4f9-f771-458a-b5fe-8c7d683889cb-main_image_emailLufthansa lanserer “Anywake” en app som kombinerer geografikunnskaper med en vekkerklokke – for å vekke reiselysten hos Ola Nordmann.

Den nye app’en for iPhone og Android vil vekke brukerne med en lyd fra en by, et eller annet sted i verden. Ved å gjette i hvilken by man «våkner opp», kan brukerne vinne rabatter på flyreiser med Lufthansa.

I forbindelse med lanseringen kan brukerne også konkurrere om en reise på Business Class med Lufthansa, i selskapets nye Business Class med flat seng for den ultimate «Anywake-følelsen». Og som alltid; «if you snooze – you lose».

Anywake – en ny, gratis app for iPhone og Android
Anywake er en vekkerklokke som lar brukerne reise både i fantasi og virkelighet. Hver morgen blir brukeren vekket av en lyd fra en vilkårlig valgt by, et eller annet sted i verden. Ved å skru av alarmen og korrekt gjette hvor lyden kommer fra, vil brukeren få rabatt på en reise med Lufthansa.

App’en er gratis og inkluderer en rekke destinasjoner rundt om i verden. En morgen kan det være til lydene av Miami man vekkes opp, mens neste morgen kan det være lyden av Rio de Janeiro. Lydene fra de ulike stedene i verden spilles av i 60 sekunder, og byr på ulike ledetråder knyttet til den geografiske lokasjonen. For eksempel kan det være musikk som er typisk for destinasjonen, referanser til severdigheter eller hint til historiske hendelser. Lydene fra reisemålene er blandet med en standardlyd, som brukeren selv velger ved nedlastning av app’en.

LEAVE A RESPONSE