travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

TRYSIL KLAR FOR VINTEREN

SkiStar Trysil har jobbet intensivt sammen med Destinasjon Trysil, lokale og nasjonale aktører, inkludert kommuneoverlegen og bransjeorganisasjonen ALF, for å kunne tilby gjester trygge skiopplevelser i Trysil. De siste ukene har det vært bra trøkk i snøkanonene, i tillegg er det kommet noe natursnø. SkiStar Trysil åpnet sesongen fredag 11. desember klokken 9.00. En sesong som vil vare helt til 25. april neste år.

– Endelig kan vi ønske velkommen til en ny vintersesong i Trysil. En rekke smitteverntiltak er innført for å gjøre det trygt og smidig å besøke oss; i heiskøen, i varmestuene og når du lader opp SkiPasset. Det er også uhyre viktig at vi hjelper hverandre å følge myndighetenes restriksjoner og anbefalinger. Alle har et stort ansvar. Vi tilpasser heiskapasiteten etter gjestegrunnlaget, men vi vil uansett sørge for god kapasitet for alle som til enhver tid besøker oss. Vi regner med at mange nordmenn vil besøke oss i vinter, og er klare til å øke kapasiteten om grensene åpnes, sier Helge Bonden, destinasjonssjef i SkiStar Trysil.

Å kjøre på ski ute i frisk luft er bra for folkehelsa og folks velvære. Hos SkiStar Trysil er 100 prosent av heisene i et åpent miljø. Mange av SkiStars gjester kommer i egen bil og bor i hytte eller leilighet sammen med familie og venner, som er positivt med tanke på at det nå er viktig å holde fysisk avstand til de som ikke tilhører familie eller reisefølge. Dessuten anbefales gjestene å forhåndsbestille SkiPass, skileie og skiskole for å unngå køer og fysisk kontakt med andre.

– Sesongen blir annerledes, men vi tar ansvar og har gjort alt vi kan for å tilpasse oss situasjonen. Vi følger utviklingen nøye, ikke minst myndighetenes anbefalinger. Høyeste prioritet denne sesongen er at vi kan tilby våre gjester og ansatte et trygt og sikkert miljø i kombinasjon med bra skikjøring og minnerike fjellopplevelser, sier Stefan Sjöstrand, konsernsjef i SkiStar AB.

LEAVE A RESPONSE