travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

TROMSØ PÅ TOPPEN

Tromsø er kåret til “Top Cruise Destinastion 2012” av Frommer’s, en av verdens ledende guidebøker og nettsider.

Den anerkjente årlige listen er satt sammen av Frommer’s skribenter og redaktører og inneholder et inspirerende utvalg av etablerte og nye destinasjoner i 2012.

-Nord Norge er et vinter (høst, sommer og vår) eventyrland, og det finnes ingen bedre steder å oppleve naturlig villmark enn å legge til kai i nordens kysthovedstad, Tromsø, sier Frommer’s i sin begeistrede beskrivelse av Tromsø.

Frommer’s har spesialisert seg på guidebøker og er blant de bestselgende guidebøkene i USA.  I tillegg til de populære guidebøkene driver de også de prisbelønte nettsidene frommers.com som kan vise til hele 750 000 unike besøkende i måneden.

– Vi er stolt av denne utmerkelsen. Den viser at norske produkter er i verdens klassen og skiller seg ut i en stadig hardere internasjonal konkurranse, sier Per-Arne Tuftin reiselivsdirektør i Innovasjon Norge.

Nordlyset gjør seg bemerket

Juryen har lagt vekt på nordlyset og sier i kåringen at Tromsø er et ideelt sted å oppleve dette vakre naturfenomenet. De påpeker at forskere har fastslått at det denne vinteren vil være de beste forholdene på over 50 år for å oppleve nordlyset.

– Dette er flott reklame for Norge og Nord-Norge. Kåringen kommer på et perfekt tidspunkt før vintersesongen. Jeg håper at artikkelen får enda flere til å se lyset i Norge i vinter, avslutter Tuftin.


LEAVE A RESPONSE