travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

TRENDY 4 STJERNERS I MALMØ

Med utsikt over kjente landemerker som Øresund, World Trade og Turning Torso slår det nybygde hotellet Park Inn Malmö opp dørene. I likhet med plasseringen er også innredningen vel gjennomtenkt. Den er i moderne Park Inn stil med inspirasjon hentet fra de fire årstidene. SHR har klassifisert hotellet og tildelt 4 stjerner.

Hotellet har nærmest en ideell beliggenhet i hjertet av Västra Hamnen som er den mest trendy og raskest voksende bydelen i Malmö. Området er kjent for sin spektakulære arkitektur, det gode utvalget av trivelige restauranter samt populære turveier som ligger helt nede i vannkanten. Det tar bare 10 minutter å spasere inn til sentrum av Malmö.

– Park Inn Hotel Malmö er et gjennomtenkt hotell med fargesterk design, både på interiør- og eksteriørsiden. Hotellets beliggenhet i Västra Hamnen er perfekt, Malmö og Øresundsregionen er et interessant og dynamisk område. Vi tror både forretningsreisende og fritidsgjester kommer til å ha stor glede av hotellet, siger John Monhardt, General Manager, Park Inn Malmö.

Spektakulær utsikt over Øresund
Park Inn Malmö har 231 hotellrom, restauranten RBG Bar & Grill og et 40 kvadratmeter stort treningssenter med spektakulær utsikt over Øresund. Et perfekt utgangspunkt for alle gjester som ønsker oppleve Øresundsregionen med sine sterke handelstradisjoner. I tillegg finnes syv moderne og fleksible møterom som alle er svært godt teknisk utstyrt. Noe som igjen gjør hotellet svært fleksibelt med tanke på mindre møter og større selskapsarrangement.

Første hotell i verden med designer Kaspar Saltos NAP-chair
Hotellets gjennomtenkte innredning  er gjort av arkitektbyrået Krook & Tjäder. De har brukt de sterke fargene i logoen til Park Inn sammen med naturens eget fargespekter gjennom årstidene i gjesterom og publikumsområder. Jord, fjell, tekstil og metaller er materialene som er brukt. Naturens abstrakte former som vind og vekst har også inspirert og gitt arkitektene veiledning til fasade og inneområder.

Hotellet er det første i verden som tar i bruk NAP-chair, som er formgitt av den danske møbeldesigneren Kaspar Salto og bygd av Fritz Hansen. I utformingen av stolen har designeren ikke gitt avkall på utseende, detaljer eller komfort – helt i tråd med tankene rundt utformingen av Park Inn Malmö. Blant de vakre detaljene finer man blant annet et draperi i hotellets entré. Det er lagd av 231 rader med metallkuler hvor hver rad representerer ett hotellrom. I hver etasje henger fotografier med motiv fra ulike arrangement i Västra Hamnen.

LEAVE A RESPONSE