travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

TRADISJON OG KVALITET I MOSJØEN

Fru Haugans Hotel i Mosjøen står nå klart etter en betydelig oppgradering. Hotellet er blitt utvidet med en ny hotellfløy ved elvebredden og gjennomgått betydelige utbedringer, og har nå 129 gjesterom.

Nord-Norges eldste hotell fremstår i bedre stand enn noengang tidligere. Hotellet er klassifisert av Norsk Hotellklassifisering med 4 stjerner som vitner om et sterkt fokus på å levere dokumentert høy standard og kvalitet.

Det er investert rundt NOK 60 millioner i hotellet, det ble litt mer enn budsjettert fordi prosjektet øket litt underveis, forteller Ellen Løvold Strand, hun er femte generasjon kvinnelig leder av Fru Haugans. Sammen med sin mann, Sverre Løvold Strand, som er hotellets markedssjef, overtok hun ledelsen av familiehotellet i 2015.

Hotellet er fortsatt 100% familieeiet. – Det kan være tøft å stå alene, uten en stor kjede i ryggen, men vi har valgt å beholde det slik, det har mange fordeler også, sier Ellen Løvold Strand.

Svært god innbooking

Gjestemiksen på hoteller varierer sterkt etter sesongene. Om sommeren er det mye turister, vanligvis en god blanding av individuelle turister og grupper. De aller fleste er nordmenn, men om sommeren er det alle mulige nasjonaliteter. Nå satser vi enda sterkere på kurs- og konferansemarkedet, det er dette markedet vi vil jobbe mest med fremover. Vi er Mosjøens storstue, så vi brukes til alle mulige arrangementer. Vi er et av de få hotellene som har restaurantkapasitet som matcher konferansekapasiteten.

Den geografiske plasseringen til Mosjøen i Helgeland er gunstig, så vi ser at bedrifter både fra Mo i Rana og Sandnessjøen plasserer arrangementene sine hos oss, slik at deltagerne skal få kort reisevei. Vi ligger også midt i Norge, så mange som reiser nordover eller sydover stopper gjerne i Mosjøen, sier Ellen Løvold Strand.

Du kan bestille rom på Fru Haugans på : www.hotelstars.no

LEAVE A RESPONSE