travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

TORETTERS FOR KR. 250 I OSLO

image001I februar inviteres matglade til en tredagers restaurantfest. Den årlige Oslo Restaurantfest arrangeres for andre året og gjør det mulig å nyte en torettersmenyer for kun 250 kroner. Blant restaurantene finner du Bølgen og Moi, Onda og Xich Lo i tillegg til mange flere.

– Oslo Restaurantfest ble en umiddelbar suksess i fjor da vi arrangerte dette for første gang. Vi oppdaget at flere samlet hele vennegjengen og gikk ut for å spise sammen. For unge voksne ble det plutselig overkommelig å ta med foreldrene ut for å spise på de litt finere restaurantene Oslo. Samtidig kan man bruke Oslo Restaurantfest til å bli kjent med nye spisesteder, dette var en av årsakene til at vi ønsket å arrangere dette igjen, sier Jonas Carlén, Commercial Director hos Bookatable.

Oslo Restaurantfest 2016 skjer mellom den 8. og 28. februar. Bord bookes online via http://www.bookatable.com/no/offers/restaurantfest/

For de som ønsker å benytte seg av denne muligheten så kan man velge mellom blant annet:

Den glade gris
Vognmand Nilsen
Xich Lo
BAR Tjuvholmen
BAR Vulkan
Restaurant Eik
MADU
Onda Sea

Om Bookatable
Bookatable er, med sine 14 000 restauranter og millioner av bookende gjester hver måned, Europas største nettsted for restaurantbookinger. Bookatables hovedkontor ligger i London og har lokale kontorer i Hamburg og Stockholm. Bookatable har restauranter i mer enn 19 land og henter inn bookinger fra mer enn 31 land. Michelin er eksklusiv samarbeidspartner.

LEAVE A RESPONSE