travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

TOPPHOTELL I MOSKVA

Det 206 meter høye Radisson Royal Hotel Moskva er Rezidors flaggskip i den russiske hovedstaden. Under World Travel Awards 2011 ble det kåret til Europas ledende forretningshotell i luksussegmentet

Radissons flaggskip i Russland og et av Moskvas landemerker er kåret til ”World’s Leading Luxury Business Hotel 2011” under prestisjetunge World Travel Awards i Doha, Qatar.

– Vi er beæret og stolte over å motta denne svært prestisjefylte prisen. Vi har igjen bevist at vi kvalitetsmessig et av de aller, aller beste hotellene for forretningsreisende, sier Wolfgang Nitschke, General Manager ved Radisson Royal Hotel Moskva. Nitschke trekker også frem eierne av hotellet, Zarakh Iliev og God Nisanov som kontinuerlig arbeider svært hardt for å kunne tilby et overlegent produkt. – Uten deres dedikasjon og hengivenhet hadde vi aldri fått en pris som dette, avslutter Nitschke.

Et landemerke
Radisson Royal Hotel Moskva er et landemerke i hjerte av den russiske hovedstaden. Hotellet, som tidligere het Hotel Ukraina, er på 34 etasjer og ble bygd mellom 1953 og1957. Det var to av Sovjetunionens fremste arkitekter, Arkady Mordvinov og Vyacheslav Oltarzhevsky, som fikk det prestisjefulle oppdraget av Josef Stalin. Bygningsmassen inngår som en del av Stalins prosjekt ”Seven sisters”, og arkitekturen bærer tydelig preg av sovjetisk neoklassisisme.

Internasjonale gourmetkjøkken
Med sine 206 meter var det Europas største hotell i sine dager. Hotellet er i dag totalrenovert, med 497 rom (inkludert 38 betjente leiligheter) og syv gourmetrestauranter med internasjonale kjøkken som tilbyr alt fra italiensk til iransk og japansk mat. De har et spa- og helsesenter som brer seg utover hele 3500 kvadratmeter, 13 møterom og et fullt utstyrt forretningssenter.

En hederspris
The World Travel Awards ble grunnlagt i 1993 og regnes som den største anerkjennelsen man kan få innen reiselivsindustrien. Juryen består av 213 000 fagfolk fra reiselivsnæringen med representanter fra 160 land.

LEAVE A RESPONSE