travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

TOPP KOMFORT MED SAS

SAS. Scandinavian Airlines. SAS New Cabin.Det første flyet med SAS langdistansekabin er operativ. Avgangene fra København med destinasjon New York har ny design, nye stoler, nytt underholdningssystem samt trådløst internet.

Dette er startskuddet for SAS satsning på langdistanseflåten der syv eksisterende fly bygges om, samtidig som nye fly kommer inn fra høsten 2015. Flyet kommer i første omgang til å fly mellom København og USA. Det påfølgende flyet planlegges i trafikk i slutten av mars, og kommer i hovedsak til å fly mellom Stockholm/Oslo til USA.

– Vi er veldig glade for å kunne presentere vår toppmoderne kabin. Dette innebærer et stort løft for SAS, og gir våre kunder en helt ny reiseopplevelse. Det nye interiøret er designet etter våre frekvente reisendes behov, og styrker vårt produkttilbud betydelig, sier Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS.

I den nye kabinen er materialer og farger valgt for å skape en rolig og velkommen atmosfære. Stolene i SAS Go og SAS Plus er utformet for ekstra plass og romslighet. I SAS Business har alle plasser direkte tilgang til midtgangen, og alle stolene kan felles ned til sengeleie. Sengen blir redd opp med sengeklær fra Hästens, Sveriges eldste sengeprodusent, for å gi de reisende en søvnopplevelse av høy klasse. I hele kabinen finnes et nytt underholdningssystem med HD skjermer, samt trådløst WiFi.

LEAVE A RESPONSE