travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

TIME FOR PEACE

peaceI høst ble et klokketårn reist ved Voksenåsen kultur- og konferansehotell, Norges nasjonalgave til Sverige. Klokketårnet er bygget i Koreansk stil og er en takkegave fra byen Hwachecon i Korea som i 2000 motttok de gamle klokkene fra Oslo rådhus til sin «The World Peace Bell Park «.  Klokketårnene skal ringe og minne om viktigheten av de pågående fredsprosesser verden over og at det nå er » Time for Peace».

Voksenåsen Hotell  ble i 2007 tildelt 4 stjerner av Norsk Hotellklassifisering. I 2008 ble kurs- og konferanseavdelingen vurdert, og resultatet ble 5 stjerner.

Voksenåsens er en ledende nordisk kurs- og konferansebedrift og en internasjonal spesialist på arrangement og prosesser knyttet til fred, demokratisering, kultur og samfunnsansvar.

Alt kan arrangeres!
Til gjennomføring av seminar og kursvirksomhet har Voksenåsen hele det profesjonelle konferansehotellets tekniske finesser og muligheter. Men det er også rom for mye mer. Til Voksenåsen kan man komme med et ferdig kurs- og konferanseopplegg, eller du kan la personalet løse det hele. Det finnes fleksible og attraktive møte- og konferanselokaler med rom for opptil 180 personer. Det hele støttet opp av en drillet konferansestab.

Les mer om Norsk Hotellklassifisering

LEAVE A RESPONSE