travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

TID FOR CRUISE

Middelhavet er en av de klassiske cruisedestinasjonene, og Holland America Line utvider tilbudet i Middelhavet med tre nye 11-dagers cruise om bord på MS Noordam. 

hollandDe nye cruisene er Mediterranean Explorer, Mediterranean Dream og Adriactic Dream. Alle seiler mellom april og oktober 2014. Det er også mulig å utivde cruisene til 33-dager, for reisende med god tid.
— Ved å besøke de mest populære havnene i de ti landene som inngår i våre middelhavscruise, får gjestene våre se alle de store høydepunktene for hver region, sier Stein Cruise, CEO i Holland America Line.

— Reiserutene er bygget opp slik at de reisende kan kombinere to cruise, til en lengre reise, uten at de behøver å besøke de samme havnene om igjen, sier Kruse.

Mediterranean Explorer
Cruiset har avganger 4. april, 18. mai, 1. juli og den 14. august, og seiler fra Barcelona til Civitavecchia i Italia. Cruiset begynner med en overnating i Barcelona og fortsetter videre til Marseille i Frankrike, Monte Carlo i Monaco, Calvi på Korsika, Livorno, Firenze og Pisa i Italia, La Goulette i Tunisia, og tillbake till Italia og Palermo, Napoli og Civitavecchia. Skipet seiler også motsatt rute, som slutter med en overnatting i Barcelona den 7. mai, 3. august og 8. oktober.

Mediterranean Dream

Mediterranean Dream starter 26. april, 9. juni, 23. juli og 5. september fra Venezia til Civitavecchia. Cruiset har seks havnestopp langs de vakre greske øyene:  Katakolon (Olympia), Nafplio, Pireus (Aten), Mykonos, Rhodos og Santorini. Skipet stopper også i Kusadasi og Efesos i Tyrkia og Napoli i Italia.

Adriatic Dream
MS Noordam seiler avgårde på cruiset Adriactic Dream den 15. april, 29. mai, 12. juli og den 25. august med avgang i Civitavecchia og i Venezia i Italia, med havnestopp i Messina i Italia, Valletta på Malta, Argostoli på Korfu, De joniske øyer i Hellas, Kotor i Montenegro, Dubrovnik, Korcula og Split i Kroatia og Venezia i Italia.

Holland America Lines ”On Location” program er et unikt program for hver eneste cruisedestinasjon, med hensikt å vise den lokale kulturen der man reiser, også om bord på skipet. For cruisene i Middelhavet betyr dette at reisende ombord MS Noordam får se forestillinger med tyrkiske magedansere, smake regional øl og være med på lokale vinsmakinger.

LEAVE A RESPONSE