travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

TELTETS DAG

SveastrandaCampingFotoMetteLundeSveenLørdag 20. juni inviterer 65 campingplasser fra nord til sør til gratis overnatting i telt.

– Målet med «Teltets dag» er at flest mulig skal få mulighet til å oppleve telt- og friluftslivets gleder. Det skal også være en dag med aktiviteter som både barn og voksne kan delta på, sier Jan-Henrik Larsen, avdelingsleder for camping i NHO Reiseliv.

Gjester som vil telte gratis, kan bestille plass på nettsiden teltetsdag.no. Der blir også informasjon om program på de ulike campingplassene fortløpende lagt ut.

– Flere av bedriftene som arrangerer «Teltets dag», ligger nær sjø og vann. I tillegg til gode bade- og fiskemuligheter er det mange plasser mulig å leie ulike båttyper. Alt ligger til rette for at familier kan være i aktivitet ute i friluft hele dagen, sier Larsen i NHO Reiseliv.

Bakgrunnen for at «Teltets dag» arrangeres akkurat i år er at 2015 er Friluftslivets år.

Friluftslivets år 2015 er en del av nasjonal strategi for et aktivt friluftsliv som Klima- og miljødepartementet (KLD) presenterte i august 2013. Friluftslivets år har tidligere blitt arrangert i 1993 og i 2005.

LEAVE A RESPONSE