travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

TA BÅTEN TIL ROSKILDE

GAFFA, Roskilde Festival og DFDS Seaways arrangerer stort rockcruise fra Oslo til København – varm opp til festivalen med konserter og DJs på båten.

Søndag 1. juli forvandles båten Crown of Scandinavia til en flytende førfest til årets Roskilde Festival, og her spiller to av festivalens norske artister, 120 Days og Sandra Kolstad. I tillegg til konserter vil det bli en chillout-lounge på soldekket og fest resten av kvelden med DJs.

Hvert år valfarter tusenvis av nordmenn til Nord-Europas største festival i Roskilde. Dette for å oppleve bruset fra 100,000 mennesker som samles for å få med seg omkring 180 av de beste livenavnene akkurat nå. Som fast samarbeidspartner gjennom en årrekke dekker GAFFAs redaksjon Roskilde Festival intensivt, og lenge har det vært et ønske å lage aktiviteter også utenfor festivalplassen. Samarbeidet med DFDS om et rockcruise passer dermed perfekt inn i denne strategien, og idéen om å seile fra Oslo og varme opp er spot on. Samtidig er det en miljø- og budsjettvennlig måte å reise ned på, noe som forhåpentligvis er tiltalende for de bevisste publikummere.

Den anerkjente elektrokvartetten 120 Days spiller en full konsert, og før det kan man få med seg den litt ferskere, men ikke mindre spennende Sandra Kolstad, som i år spiller på Roskilde for første gang.

Når Crown of Scandinavia letter anker i Oslo starter festen på soldekket, hvor DJ Kalle B fra Stella Polaris Soundsystem spiller fengende beats. Etter konsertene spiller GAFFAs norske redaktør Øyvind Rones ut i natten.

I tillegg til musikk, fest og kalde øl kan båten også by på et stort utvalg av deilige restauranter, gode shoppingmuligheter, vinsmaking, svømmebasseng, og en stor mengde frisk havluft på dekket.

LEAVE A RESPONSE