travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

SVERIGES BESTE KONFERANSEHOTELL

Radisson Blu Hotel i Malmö vant prisen under kåringen av årets svenske konferansepriser i regi av Congrex. Utmerkelsen Beste Konferansefasiliteter er basert på vurderinger av mer enn 10 000 konferanser som ble gjennomført i 2010. Hotellet er av SHR tildelt 4 stjerner med SUPERIOR-betegnelse.

[cleeng_content id=»205598445″ description=»For å lese mer må du betale en liten leseravgift» price=»0.99″]Congrex, som organiserer konferanser og administrerer møter-, event- og reisebookinger, kåret for 13. året Sveriges beste konferanseanlegg.  Begrunnelsen for at Radisson Blu Hotel Malmö stakk av med seieren i kategorien beste konferansefasiliteter er: ”Det nyrenoverte konferanseanlegget er utrustet med det siste innen teknikk og innredning, og ga vår gruppe de beste forutsetningene for å kunne gjennomføre en vellykket konferanse.”

Høye ambisjoner og fornøyde gjester
– Vi er selvsagt veldig glade for å ha fått pris for å ha de beste konferansefasilitetene, men vel så viktig for oss er at våre gjester er godt fornøyd. Sammen med våre høye ambisjoner på service, mat og totalopplevelse, tror vi det er årsaken til at vi vant, sier John Monhardt, General Manager ved Radisson Blu Hotel Malmö. Konferanseavdelningen på Radisson Blu Hotel Malmö gjenåpnet så sent som september 2010 etter en totalrenovering. Totalt har hotellet 25 fleksible møtelokaler som er utrustet med moderne teknikk og spesialdesignet belysning og innreding. Det største konferanserommet tar 150 gjester, mens det kan dekkes til 200 personer på bankettmiddag.

Flere internasjonale utmerkelser
The Rezidor Hotel Group har den siste tiden fått flere prestisjefylte utmerkelser. Tidligere i år ble de kåret til Beste internasjonale hotellkjede av Grand Travel Awards 2011. De viste også styrke i den internasjonale undersøkelsen BDCR Continental 2010, hvor kjeden for syvende året på rad ble utpekt som de forretningsreisendes  favoritthotell med utmerkelsen «Number One Hotel Brand». Rezidor ble i tillegg rangert som ett av verdens mest etiske selskap av Ethisphere Institute for andre året på rad.

Om Årets Beste Konferanseanlegg
Congrex deler for trettende året på rad ut priser til årets svenske konferanseanlegg. Kåringen er delt inn i fire kategorier: Best service, Beste konferansefasiliteter/lokale, Beste kjøkken og Beste totalopplevelse. Utmerkelsene er basert på vurderinger fra ca 10 000 konferanser som ble gjennomført i 2010, og en jury bedømmer i tillegg alle de innsendte begrunnelsene.[/cleeng_content]

LEAVE A RESPONSE