travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Teambuilding

STORSATSING PÅ SØRLANDET

Nå starter byggingen av Abra Havn – en vaskekte sjørøverlandsby ved Dyreparken med 171 leiligheter.

Dyreparkens styre ga i helgen grønt lys for utbyggingen øst for Grashavet. Dermed er det klart for en av de største utbyggingene av overnattingskapasitet på Sørlandet noensinne. Dyreparken er inne i en svært offensiv periode. Etter byggingen av Badelandet i fjor blir Abra Havn den desidert største investeringen i Dyreparkens historie.

Abra Havn blir et gjennomtematisert overnattingstilbud basert på Kaptein Sabeltanns historier. Her skal man kunne bo i Langemanns hus, i Pelle og Pysas hus og i husene til mange andre figurer fra Kaptein Sabeltanns univers. I Abra Havn blir man ikke en passiv tilskuer, men lever midt i universet. Lyder, lys og andre effekter skal sørge for skikkelig sjørøverstemning bak den høye inngangsporten til Abra Havn.

Det nærmeste treffsted på andre siden av Grashavet er Kaptein Sabeltanns Verden med restauranter, butikker, teater og aktiviteter. Gjestene i Abra Havn vil kunne fraktes til og fra Kaptein Sabeltanns Verden i sjørøverkapteinens skip og vil kunne spise frokost med sjørøvere før Parkens åpningstid og få middag på Kaptein Sabeltanns Sjørøvergrill om kvelden. Utenom skolens sommerferie, hvor skuespillere har faste underholdningsinnslag i løpet av dagen, vil teateret kunne benyttes til å sette opp attraktive forestillinger for boende gjester i Abra Havn og på Rica Dyreparken Hotel.

Abra Havn skal inneholde 171 leiligheter der det er lagt til rette for enkelt selvhushold. Man vil imidlertid kunne få bestilt måltider for levering, eller man kan benytte spisestedene i Dyreparken. Det blir lagt opp til om lag 750 senger fordelt på 3-sengers, 4-sengers, 5-sengers og 6-sengers leiligheter med ett, to eller tre soverom.

Byen inneholder også en borg – Villa Rosa – hvor det er 12 leiligheter. I tillegg er det et fellesbygg med alle servicefunksjoner som inngang, resepsjon, butikk, lager og kontorfasiliteter.  Abra Havn skal også kunne benyttes til gruppearrangementer, bedriftsarrangementer og teambuilding.

 

LEAVE A RESPONSE