travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

STJERNER SÅ KLART

Heldigvis er det mange reiselivsbedrifter som tar kundene på alvor og lar seg stjerneklassifisere. Foruten Norsk Hotellklassifisering klassifiserer NHO Reiseliv både campingbedrifter og fisketurismebedrifter.  I den siste gruppen er Lauklines Kystferie ved Tromsø. Den har fått 4 stjerner.

Rorbuanlegget på Lauklines, midt i Kattfjord, er idyllisk anlagt rett under Vasstinden og Kvitora fossen. Det omgis av yrende fugle- og dyreliv, fullkommen stillhet, arktisk lys, midnattsol og mye mye mer.

Anlegget består av moderne rorbuer med høy standard, møterom og selskapslokaler, salg og utleie av båter og fiskeutstyr kun 30 km fra Tromsø.

Rorbuene er kledd i laftet tømmer, isolert og kledd i tradisjonell stil. Rorbuene er elektrisk oppvarmet, hvilket gir en jevn og god varme selv på de kaldeste vinterdager.

Det er lagt godt tilrette for et utbytterikt kurs- og konferanseopphold. Det er møterom i hovedhuset med plass toil 30 personer og mindre møterom i rorbuene. Samarbeidspartnere i Kattfjord kan i tillegg bidra til å krydre et opphold med mange aktiviteter og opplevelser. Det tilbys bl.a. jakt, Geocaching, Nordlys  og Fjærevandring.

 

LEAVE A RESPONSE