travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

STJERNENE PUSSES I HAFJELL

Hafjell Hotell har de siste årene pusset opp alle hotellrommene, og nå er turen kommet til restaurantavdelingen, resepsjonen og fellesarealer. Hotellet er tildelt 3 stjerner av Norsk Hotellklassifisering, og målet er å opprettholde et godt 3-stjerners tilbud. I løpet av vinteren vil seksjon for seksjon bli ferdigstilt, uten at dette skal gå utover gjestene.

Restaurantavdelingen blir gjort om til fem praktiske og hyggelige stuer. Resepsjonen får en velfortjent ansiktsløftning hvor det også etableres en etterlengtet lobbybar.

Konferanseavdeling med pausearealer får også en oppgradering, både i forhold til AV-utstyr og ikke minst en oppgradering av det trådløse nettverket. Avdelngen vil etter dette tilby det beste og raskeste nettverket på hoteller i innlandet. Pausearealene og det nye mattorg vil gjøre det meget effektivt å avholde kurs og konferanser.

Konferansesal ”Finstua” vil bytte navn til ”Øyersalen”, og med nye Biblioteket som pausearealer er denne salen perfekt for grupper fra 12 til 40 personer.  Den største konferansesal ”Blåsalen” vil få navnet ”Hafjellsalen”, og ha plass til 200 personer i kinooppsett. Hafjellsalen kan deles i 2 mindre møterom. Også pausearealene Fjøsgangen og Svalgangen vil bli oppgradert slik at konferansegjestene får et noe mer avskjermet område å boltre seg på. Det blir nye toalettfasiliteter både i tilknytning til Hafjellsalen og til Øyersalen.

Les mer i vår parnerBlogg

LEAVE A RESPONSE