travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

STJERNEDRYSS PÅ SØRLANDET

exclusive
En «camping exclusive» parsell på Sølvgården.

I årets Campingguide fra NHO Reiseliv utmerker Sørlandet seg med hele 3 steder med 5 stjerner. Det er Moysand familiecamping, Kristiansand Feriesenter og Sølvgarden Hotell & Feriesenter.

Det er en rivende utvikling i campingnæringen som ikke lenger bare tilbyr en teltplass for den forbipasserende. Det satses på andre overnattingsformer som hytter, hotellrom og kurs og konferansegjester. Styrken med plassene er at de ofte har en fantastisk beliggenhet i forhold til vann og sjø med mange spennende aktivitetsmuligheter i nærheten.

sanitar
Fra sanitæranlegget på Sølvgarden

Moysand  har to store 5-stjerners sanitæranlegg med  topp moderne dusjer og toalett samt en Spa-avdeling. Gjestene får egne nøkkelbrikker til disse fasilitetene. For vasking og tørking av klær tilbys utleie av vaskemaskin og tørketrommel.

Sølvgarden  tilbyr “Camping exclusive” som er store campingparseller, avgrenset med hekk og tilkopling til straum og satelittfjensyn. Også her er er det satset på et nytt moderne sanitæranlegg.

 

 

krsferiesenterimg_1565_red_ke
Fra felleskjøkkenet på Kristiansand Feriesenter

Kristiansand Feriesenter, Dvergsnestangen er som skapt for kurs/konferanse. Koselige, moderne og nyoppussede lokaler med fantastiske omgivelser gjør atmosfæren helt spesiell. Det er stille og rolige omgivelser. Naturen selv stenger effektivt all støy fra byen, samtidig som lokalene bare ligger noen kilometer unna både byen, togstasjon og flyplass.

LEAVE A RESPONSE