travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

STAVERN – SOMMERBY MED 4-STJERNERS HOTELL

I Stavern slår sommerpulsen litt ekstra. Hele Norges smilehull, er den lille og sydende byen blitt kalt, men Stavern er verdt et besøk hele året.

Og er det rart at vi liker oss her? Vandring i historiske omgivelser kombinert med sydenstemning i gågatene, kunstgalleriene ligger tett og strandlivet lokker. Når naturen i tillegg byr på milevis med kyststi hvor blikket finner ro mot horisonten, og kulturprogrammet byr på konserter og forestillinger i trygge rammer for små og store, så kjenner vi på den gode sommerfølelsen. Stavernfestivalen trekker vanligvis et stort publikum hvert år. Hvordan årets kultursommer blir er fortsatt usikkert. 

Stavern er et mylder av mennesker og opplevelser om sommeren. Det sjarmerende 4 stjerners hotellet Hotel Wassilioff ligger sentralt i sentrum, med Restaurant Excellensen med tilbud på 3 og 5 retters menyer. Hotellet er klassifisert av Norsk hotellklassifisering.

Stavern har en fantastisk skjærgård med holmer og skjær, og og det tilbys båtransport gjennom hele året. I sommersesongen går det rutebåt til Svenner fyr. Fyret ligger på øya Korpekollen og er den perfekte destinasjonen for en dagstur med soling på varme svaberg, bading, grilling og fisking. 

I Stavern ligger kunstgalleriene tett i stemningsfulle omgivelser, ikke minst inne på Fredriksvern Verft. Her kan du handle unike gaver til deg selv eller andre.

LEAVE A RESPONSE