travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

STAVERN – BESTE SOMMERBY

WassilioffFor tredje året på rad er Stavern kåret til Norges beste sommerby! Kombiner dette med et fantastiskt opphold på Hotel Wassilioff. Hotel Wassilioff har blitt klassifisert som et 4 stjerners hotell av Norsk Hotellklassifisering.

Ærverdige Hotel Wassilioff har siden 1844 huset både konger og celebrities og har vært og er selve storstua i Stavern. Hotellet har hele 9 forskjellige selskapslokaler som passer til alt fra intime selskaper til store sammenkomster med opp til 235 gjester i samme lokale. Det arrangeres bryllup, jubileer, skoleball, konfirmasjoner, minnestunder, Kick off, firmafester, pubaftener, konserter og store show for å nevne noe. Her finnes lokaler og menyer for de fleste anledninger.

Hotel Wassilioff ligger i nærheten av Staverns havn, og har utsikt over Skagerrak.

De lyse og luftige rommene på Hotel Wassilioff har klassisk innredning. Alle rommene på Wassilioff har enten badekar eller dusj. Du kan slappe av og hygge deg foran satellitt-TV-en. Noen av rommene har flott utsikt over sjøen. Wi-Fi er gratis på alle rommene.

À la carte-restauranten på Hotel Wassilioff tilbyr deg à la carte-retter med hovedvekt på sjømat. Du kan slappe av med noe å drikke i pianobaren ved lobbyen. I nattklubben kan du i helgene lytte til levende musikk.

Hotellet har blant annet oppgradert fellesområder og tilbudet på rommene. Rommene er utstyrt med blant annet minibar, hårføner, vannkoker med kaffe og te, badekåpe og tøfler.

Du finner flere stjernehoteller på www.klassifisering.no

LEAVE A RESPONSE