travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

SOMMERENS LUKSUSTREND

Morgenbad fra egen terrasse er en luksus stadig flere unner seg i ferien. Ving har mer enn 60 hotell med bassengutgang, og til sommeren får også det populære familiehotellet Sunwing Makrigialos Beach nye suiter med bademuligheter.

– Denne bassengtrenden oppstod i Asia på begynnelsen av 2000-tallet og var i utgangspunktet forbeholdt gjester med tykke lommebøker. I dag finnes det rom med basseng på mange hotell og ofte til en langt lavere pris enn det som var tilfelle for bare noen år siden, sier informasjonsansvarlig Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving.

Hun forteller at gjester som har hatt såkalte swim out-leiligheter gjerne blir bitt av basillen, og det er ofte disse rommene som blir først utsolgt

– Til sommeren lanserer vi nye suiter med bassengutgang på vårt populære Sunwing Makrigialos Beach på Kreta. I tillegg til basseng har rommene både spiseplass, loungesofa og solsenger. Totalt har vi nå drøyt 60 hotell med swim out-mulighet, fortsetter hun.

Til sommeren er det fire Sunwing-hotell som tilbyr leiligheter med basseng: på Kreta, Rhodos, Kamala (Thailand) og Kypros. Vings familiekonsept Ocean Beach Club på Kreta og Gran Canaria tilbyr også suiter med basseng.

LEAVE A RESPONSE