travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

SKIFESTEN NÆRMER SEG

VM på ski blir mer enn en idrettsfest i Holmenkollen. Det blir også en kultur- og folkefest i Oslo sentrum med bl.a. store Munch-inspirerte isskulpturer og gratis sceneshow hver kveld. Blant stjernene som opptrer er Madcon, Vamp, Valkyrien Allstars, Katzenjammer og Polka Bjørn & Kleine Heine.

Hver kveld blir det utekonsert på en stor, spektakulært lyssatt scene på Universitetsplassen. En del av artister er booket inn, og noen er bevarte hemmeligheter.

– Vi ønsker å favne bredt, og nå ut både til unge og familier. Vi har nå veldig mange dyktige og populære musikkartister i Norge, så det blir nok flest norske stjerner, sier prosjektleder Øyvind Taraldsen i Sony Music Entertainment, som booker VM-artistene fra relevante bookingbyråer og management.

Som oppvarming hver kveld stiller Polka Bjørn & Kleine Heine, jodlerduoen som varmet opp på A-has avskjedsturné nå i høst. Etter artistshowene blir det medaljeseremonier. Da skal vinnerne av dagens øvelser hylles ved å entre scenen gående på en ”catwalk”.

Det er fortsatt en unik mulighet å bo mitt i løypa under ski VM. Voksenåsen Hotell har frigjort 6 rom under nesten hele VM perioden (ikke 24/2). Først til mølla osv. Kontakt hotellet på booking@voksenaasen.no

LEAVE A RESPONSE