travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

SKAPT FOR SOMMERNATTEN

Selv på de fineste sommerkvelder kan temperaturen falle ned under ti grader, da trenger man drinker som bidrar til å holde varmen samtidig som de smaker sommerfriskt.

Caipi Sandeman (531x800)– Portvinbaserte drinker er som skapt for den norske sommernatten, sier brand manager for Sandeman Portvin, Marianne Ekfelt Johansen. Hun påpeker at portvinenes runde smak og fylde skaper en varmende følelse, som kombinert med friske farger og smaker blir en drink som både er sommerlig og som holder på varmen på kalde sommerkvelder.

– Drinkene passer spesielt godt for de som ønsker en god sommerfølelse, men som ikke ønsker en høy alkoholprosent, sier Ekfelt Johansen.

Mykje varme, lite bitterhet

Sandeman, som man finner i Vinmonopolets basisutvalg, har både en hvit og rød portvin. Begge er basert på portvinens fruktighet og stil, og egner seg godt til servering både kaldt, over is eller sammen med andre ingredienser i en cocktail.

– Portvin har en unik kombinasjon av rund smak og lite bitterhet, dette gjør den til en ideell basis for friske og runde sommerdrinker, perfekte for norske sommere, sier Ekfelt Johansen.

Få en frisk sommerdrink som også hjelper deg til å holde varmen. Sandemans portvinsdrinker blir en garantert slager på norske sommerkvelder, her får du oppskriftene som lar deg servere sommerens beste drinker:

Caipi Sandeman

7,5 cl med Sandeman hvit portvin
½ lime, knust
1 teskje sukker
Knust is

Tilbredes og serveres i et Caipirinhaglass.

Kutt limen opp i fire biter, og benytt en skje eller morter for å forsiktig knuse limen mot bunnen av glasset. Tilsett sukkeret, og fyll glasset med knust is før du tilsetter Sandeman hvit portvin. Rør godt og server med et sugerør.

Sandeman bliss

5 cl Sandeman tawny portvin
2 skriver appelsin, knust
Kanel (smakes til)
Revet appelsinskall (smakes til)
Isbiter
Mineralvann med sitronsmak

Tilbredes og serveres i et longdrinksglass. Fyll glasset med is og de nevnte ingrediensene, etterfyll med mineralvann. Rør godt, og smak til med appelsinskall og kanel. Pynt med en kanelstang.

LEAVE A RESPONSE