travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

SKANDINAVISK INSPIRERT I PHUKET

Leilighetshotellet Cassia Phuket åpnet i fjor dørene på den thailandske ferieøya Phuket, som i mange år har vært en feriefavoritt blant nordmenn. Leilighetshotellet, som er i boutique-stil og har en skandinavisk inspirert innredning, og det kombinerer den servicen som kjennetegner boutique-hoteller, med friheten det gir å bo i egen leilighet.

Inspirerende thailandsk gatekunst på veggene
I forkant av lanseringen av Cassia Phuket fikk to av Thailands mest kjente gatekunstnere, RUKKIT og TIKKYWOW, i oppgave å lage veggmalerier til hotellets lobby samt malerier til leilighetene. Hvert maleri er inspirert av thailandsk kultur, for eksempel den tradisjonelle og dramatiske «nora-dansen» i det sørlige Thailand og den siamesiske kampfisken, som nå er blitt et ikon for Cassia.
Begge kunstnerne har base i Bangkok og har deltatt i flere internasjonale prosjekter, blant annet for Nike og klokkemerket G-Shock. RUKKIT har dessuten dekorert flere bygninger i Bangkok.

Om Cassia Phuket
Cassia Phuket henvender seg til selvstendige reisende som foretrekker å tilrettelegge ferieeventyrene sine på egen hånd og oppleve det ekte Thailand. Fra hotellet er det lett å reise på utflukt til nærliggende øyer som for eksempel Similan Islands og Phang Nga Bay samt Khao Phra Thaeo National Park. Phuket Town ligger 40 minutter fra hotellet. Overnattinger koster fra 400 kroner per rom per natt.

LEAVE A RESPONSE