travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

SJØGATA-SUKSESS

Med konserter på ni scener, publikumsrekord og høvelig bra vær, ble årets Sjøgata Live fra 31.januar til 2.februar en stor opplevelse for liten og for stor.

sjogataMed kulturskole-elever og band, amatørmusikere over hele Sjøgata ble hele festivalen større og med flere aktører. Også billettsalger gikk så det suste med nesten fullt Mosjøen Kulturhus og Eldar Vågan med Granmoen Storband.

Asbjørn Ruud slo til med kanonkonsert på Gilles og stinn brakke. Åresta store headliner Nik Kershaw og det norske backingbandet leverte en eventyrlig konsert på Mjaavatnbrygga, og ble et minne for livet for de som var der. For en komponist og musiker denne mannen er.

For en inspirasjon disse dagene i Mosjøen ble for alle involverte. Vefsningen ser ut til å sette stor pris på festivalen og nå venter vi bare på storinnrykket fra hele Helgeland på neste års festivaler. Fullt på alle scenene, alle hotellene, campingplassen og butikkene i byen er målet.

Sjøgata Live AS er et ideelt Aksjeselskap med styreleder Alf Gilroy Johannesen fra Fru Haugans Hotel og styremedlemmer Carina Kristensen fra Kulturverkstedet, Roar Møller fra Gilles Cafe & Musikk, Stig Einar Edvardsen fra Tundra AS og musiker Arvid Martinsen.

LEAVE A RESPONSE