travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

SIX SENSES LAAMU

Water_Villa_Sunset-920x570Six Senses Laamu er den eneste resorten på den stort sett urørte Laamu atollen i det Indiske hav. Den ligger på den private øya Olhuveli.

For å komme hit fra flyplassen, tar du fly 50 minutter fra Male International Airport til Kadhdhoo Airport, så 25 minutter med båt. Øya er fantastisk nydelig, med sin pudderhvite sandstrand, tropiske skog og krystallklare vann. Her bor du i miljøvennlige villaer i den turkise lagunen. Six Senses Laamu har 97 strandvillaer, to større strandvillaer og Water Villas. Alle er komfortable,. luksuriøse og designet etter den naturlige skjønnheten på øya. Som de andre Six Senses resortene, er materialene kun lokale og miljøvennlige.

Barene og restaurantene serverer organisk, fersk mat som er laget med lokale råvarer, coctails inspirert av orginale tropiske oppskrifter og viner fra en enorm vinkjeller. Servicen er upåklagelig med Six Senses GEMs (Guest Experience Makers) som passer på at alt du trenger fra du kommer til du reiser.

Six Senses er synonymt med en unik stil – autentisk, personlig og bærekraftig, og alltid i harmoni med individuelle omgivelsene – en eksklusiv gruppe av luksushoteller og spa som du finner i Kina, Thailand, Vietnam, Maldivene og Oman.

Her kan du oppleve skilpadder legge egg, se en kinoklassiker på stranden under stjernehimmelen, lære hvordan thai-mat skal lages, delta på morgen-yoga, se delfiner svømme rundt deg eller nyte en herlig grillmiddag i sanden under den tropiske kveldshimmelen og ikke forglemme – den grønne sesongen på Yao Noi hvor regnskogen inntar den grønneste fargen.

Six Senses 5* er det eksklusive boutiquekonseptet i hotellkjeden. Materialvalget er lyse tresorter, eksklusive bomulls- og silkestoffer, rustikke møbler og luftig innredning. Her legges det opp til den ultimale opplevelsen for familier og par som ønsker seg langt fra byens mas og jag, som ønsker å oppleve noe sammen og som ønsker å bli tatt hånd om, men samtidig bevare integriteten og intimiteten. De fleste villaer har privat basseng og store, private terrasser inviterer til ferienytelse i det fri og til det å bli skjemt bort. Egen butler og 24 timers room-service betyr at ferien kan nytes ubegrenset i private omgivelser. Eneste ulempe…. Det kan være vanedannende….

Kjennetegnet for Six Senses er den grønne linjen – alt er økologisk bygget og alltid i harmoni med miljøet. Mat og råvarer er lokalt produsert. Det er kun brukt naturprodukter i byggingsprosessen, noe som gir smakfulle rom og villaer.

Paradisøyene Maldivene består av kritthvite sandstrender, vaiende palmer og turkist herlig vann, og er et av verdens mest eksklusive paradis. Sov middag under en kokospalme, snorkle i krystallklart vann, les en god bok i hengekøyen utenfor din bungalow, nyt spabehandlinger og herlig mat.

Reisen til Six Senses Laamu kan bestilles hos Escape Travel.

LEAVE A RESPONSE