travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

SINGAPORE I LYS OG FARGER

i Light Marina Bay (Photo credit - Jonathan Chiang)Det kan nærmest gå sport i å finne gode, gratis fornøyelsestilbud når man er på ferie. Og er du så heldig å være i Singapore mellom 7. og 30. mars, kan du få med deg en av de mer spennende sådanne. Nærmere bestemt «i Light Marina Bay», som er Asias første og eneste bærekraftige lysfestival med rundt 30 spennende og flotte installasjoner. Lyskunsten kan nytes gratis hver kveld langs den 3,5 km lange promenaden ved Marina Bay midt i Singapore. 2012-showet var spektakulært og nyskapende, så det knytter seg store forventninger til årets installasjoner.

7. mars 2014 blir Marina Bay i Singapore igjen opplyst av kreative og vakre installasjoner når startskuddet for lysfestivalen går for tredje gang. Festivalen ble arrangert for første gang i 2010 og er nå blitt en fast begivenhet annethvert år.

Kreativ lyskunst stikkord for festivalen Temaet i år er Light+HeART og består av mer enn 25 forskjellige installasjoner fra hele verden, som vil forvandle Marina Bay til en unik opplevelse av lys og farger. I tillegg til lyskunsten er det lagt opp til et aktivitetsprogram med blant annet gratis guidede turer, utendørsvisninger av film, matboder og workshops. I 2012 opplevde mer enn 433 000 besøkende lysshowet, og man forventer minst samme oppslutning i år.

Singapore legger stor vekt på bærekraft, og «i Light Marina Bay» er intet unntak. Installasjonene benytter energibesparende lyskilder, og hele showet forsøker å skape oppmerksomhet rundt energibesparende teknologi. Showet kan oppleves hver dag fra kl. 19.30 – 23.00 ved Marina Bay.

LEAVE A RESPONSE