travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

SESONGSTART 25. NOVEMBER

Etter en mildværsperiode fikk Hemsedal Skisenter en god start på snøproduksjonen i slutten av forrige uke. Produksjonen var likevel ikke tilstrekkelig for en åpning av anlegget førstkommende fredag, og sesongåpning utsettes til fredag 25. november.

Hemsedal Skisenter fikk lagt en del snø i slutten av forrige uke, og etter ett par dager med mildvær er kulde tilbake og snøkanonene går igjen for fullt. Skibakkene fylles nå opp med store snøhauger fra toppen av Fjellheisen, nedover Hemsedalløypa og i barneområdet.

– Værvarslet fremover lover godt for oss i Hemsedal, sier Andreas Smith-Erichsen, driftssjef i Hemsedal Skisenter. Det meldes om kuldegrader utover i uka, og får vi produsert snø i dagene som kommer, skyver og prepper vi snø i løpet av kommende helg. Det legges nå snø i flere bakker og det ser ut som vi klarer snøgarantien på åpningsdagen. Hemsedal har som mål å gi kundene ett godt produkt fra aller første skidag, og når vi åpner fredag 25. november klokka 09.00 har vi stor tro på at det er innenfor snøgarantiens rammer på 5 km og 628 høydemeter, avslutter Smith-Erichsen.

LEAVE A RESPONSE