travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

SE OL PÅ CRUISE

Cruiserederiet Celebrity Cruises har sikret seg rettighetene til live satelittoverføring av London-OL ombord på sine skip. – OL er viktig for våre passasjerer, da er det viktig for oss, sier markedssjef Ellen Stebekk.

Over en milliard mennesker vil følge sommerens OL i London fra åpningsseremonien den 27. juli og frem til avslutningsseremonien 12. august. Arrangementet forventes å bli spektakulært. Rederiet Celebrity Cruises har derfor sikret seg rettighetene til live OL-overføring om bord på sine skip.

– Sommer-OL er uten tvil det sportsarrangementet som er viktigst for flest mennesker verden over, og utrolig mange mennesker følger dette nøye. Derfor ønsker vi å kunne tilby våre passasjerer muligheten til å følge OL om bord på våre skip. Dette er viktig for våre passasjerer, og da er det viktig for oss, sier markedssjef for Celebrity Cruises og RCCL, Ellen Stebekk.

Celebrity Cruises spesialiserer seg på luksuriøse cruiseopplevelser. Reisende vil kunne følge direktesendte øvelser som friidrett, svømming, stuping, gymnastikk, roing, sykling, turn og basketball samt daglige høydepunkter fra alle 26 OL-øvelsene.

Om man befinner seg om bord på et av våre Celebrity Cruises kan man altså holde seg oppdatert gjennom hele de olympiske leker. Enten man seiler med Celebrity Constellation i Skandinavia og Russland, Celebrity Eclipse omkring Island og i de norske fjordene, i Øst-Middelhavet med Celebrity Equinox, i Adriaterhavet med Celebrity Silhouette, i Middelhavet fra Venezia med Celebrity Solstice, Bermuda-cruise med Celebrity Summit eller i Alaske med Celebrity Millennium, Celebrity Infinity eller Celebrity Century.

LEAVE A RESPONSE