travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

SATSER PÅ KIDSA

a2c94b04278afd54_800x800arI høstferien i år starter Hurtigruten opp et nytt konsept som vil glede alle barn: RIB-safari i verdens største tidevannsstrøm, et besøk på en gammel vikinggård eller en utflukt til en hundefarm med 250 polarhunder og valper. Og det er bare noen av de spennende aktivitetene en familie nå kan oppleve på en reise med Hurtigruten. Et møte med Hurtigrute-kapteinen er også et høydepunkt for små oppdagelsesreisende. I høstferien reiser barn under 12 år gratis og får 50 % rabatt på utflukter, mat og drikke.

Klar for høstferie!
Nå gjør vi skipene klare til ekspedisjon. I ukene 39 til 43 er våre tre nyeste skip, MS Trollfjord, MS Midnatsol og MS Finnmarken, rigget klare til skoleferien. Norskekysten venter – og kapteinen har tegnet draftet fullt med spennende opplevelser for barna.

Masse aktiviteter
Om bord er det organisert masse aktiviteter for barna i høstferieukene: De får egen velkomstpakke, møte med kapteinen, det blir også kino på kveldene og skattejakt. Skipene har utendørs boblebad, lekerom og trimrom.

Hurtigruten kokker serverer bugnende buffeter til frokost og lunsj og på kvelden herlige retter med lokale ingredienser tilpasset yngre ganer fra Norway’s Coastal Kitchen.

Høstferietilbud
Barn under 12 år reiser gratis i delt lugar med voksen på reiser fra 3 til 5 dager. Tilbudet gjelder fra og med uke 39 til og med uke 44 og gjelder reiser på minimum 3 døgn og opptil fem døgn og bare på de tre anbefalte skipene. Eksempler på reiser over tre døgn: Trondheim-Kirkenes, Bergen – Bodø, Tromsø – Bergen, Tromsø-Kirkenes-Tromsø.

Pris eksempel: Seilas Bergen-Bodø, 3 dager fra 2 875,- pr person i innvendig dbl lugar inkl. frokost og aktiviteter om bord med avreise i september 2014.

LEAVE A RESPONSE