travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

SAS INNTAR SAN FRANCISCO

sasflyFra i dag vil SAS fly seks ganger i uken fra København til San Francisco

Nord-Amerika er et viktig og voksende marked for SAS som allerede flyr til New York, Chicago og Washington. Skandinavia har manglet en direkterute til den amerikanske vestkysten og flere nordiske og internasjonale selskaper har etterspurt en rask og smidig forbindelse dit. Nå imøtekommer SAS dette ønsket.

– SAS har flydd til USA i over 60 år, og vi har god kunnskap om hva kundene behøver når de flyr langdistanse. Vi er glad for å kunne tilby en direkterute fra København til San Francisco, med en reiseopplevelse der kunden tilbys alle våre tjenester som gjør hele reisen både enkel og smidig, sier Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS.

I et marked hvor det er få direkteruter mellom USAs vestkyst og Norden, etterspør et økende antall nordiske og internasjonale virksomheter en rask forbindelse til vestkysten. Nå imøtekommer SAS ønskene.

– I tillegg til at San Francisco er en attraktiv destinasjon i seg selv er det også det beste utgangspunktet for den amerikanske vestkysten. Fra San Francisco får kundene tilgang til mange andre destinasjoner i Star Alliance-nettverket, sier Rickard Gustafson.

Med flytid ut fra København kl 12.25 på dagen skaper SAS gode muligheter for tilslutning fra mange steder i Norge, samt andre destinasjoner i Skandinavia og Nord-Europa. Man kan dermed med et morgenfly ut fra flere norske byer kunne ankomme San Francisco samme ettermiddag, lokal tid.

– Ruten vil bli flydd med en Airbus 340-300, det største flyet i SAS-flåten med 245 sitteplasser fordelt på 3 serviceklasser.

LEAVE A RESPONSE