travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

SAS GO LIGHT – KOMMER

Aircraft-SAS-Airbus-340-1400x10458. september utvider SAS sitt produkttilbud med SAS Go Light. Det nye tilbudet er komplementært til de eksisterende produktene SAS Go og SAS Plus, og kommer til å være tilgjengelig for reiser mellom Skandinavia og Europa. SAS Go Light retter seg mot de kundene som vil reise lett med kun håndbagasje, og som leter etter de laveste prisene, og innebærer dermed en større valgmulighet for SAS kunder.

I september, når SAS lanserer sitt nye tilbud SAS Go Light, økes valgmulighetene betraktelig for kundene. SAS sitt eksisterende produkttilbud SAS Go og SAS Plus kommer til å bestå som i dag. SAS Go Light er et komplementært tilbud til en lavere pris, som retter seg til de som ønsker å reise uten innsjekket bagasje. I SAS Go Light inngår som alltid avbestilling innen 24 timer, mulighet til å velge sete 22 timer før avreise, samt kaffe og te ombord. Det finnes også mulighet til å betale for tilgang til SAS Lounge og ta med ekstra bagasje.

– Vi ser en sterk etterspørsel etter et alternativ og billetter i en lavere prisklasse blant dagens passasjerer. Derfor lanserer vi SAS Go Light – et alternativ med en lavere pris for de som reiser uten innsjekket bagasje. Ettersom SAS Go og SAS Plus forblir det samme tilbyr vi nå større valgmulighet for våre kunder som kan velge det tilbudet som best passer deres behov, sier Stephanie Smitt Lindberg, sjef for produktutvikling og kundelojalitet i SAS.

Prisen på SAS Go Light kommer til å ligge cirka 120 NOK lavere enn SAS Go og det finnes mulighet til å legge til bagasje til en kostnad på 185 NOK for et kolli. Det er dermed mer lønnsomt å reise med SAS Go om man har behov for å reise med innsjekket bagasje.

De betingelser SAS Eurobonus medlemmer tilbys under reisen gjelder også for SAS Go Light. Dette betyr eksempelvis at Sølv-, Gull- og Diamantmedlemmer får ta med et stykk innsjekket bagasje uten avgift når de har booket SAS Go Light.

Konseptet lanseres 8. september, innledningsvis som en prøveording, på ruter mellom Skandinavia og seks europeiske land – Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Nederland og Spania. SAS Go Light kommer ikke til å være tilgjengelig på reiser innen Skandinavia.

LEAVE A RESPONSE