travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

SAS ÅPNER MIAMI

SAS4

Billettene til SAS’ nye direkteruter til Miami fra Oslo og København er nå klare for salg. Med de to nye rutene kommer SAS til å fly daglig til Miami fra Skandinavia, og tilbyr 190 000 seter årlig til og fra destinasjonen, som er SAS’ syvende i USA. Rutene har premiere fra Oslo og København, henholdsvis den 28. og 29. september 2016.

Helårsrutene til Miami International Airport vil bli betjent med en Airbus 330-300, som er innredet med helt ny, moderne kabin. Det er fire ukentlige avganger fra Oslo: tirsdag, onsdag, fredag og søndag. Fra København vil den gå tre ganger i uken: mandag, torsdag og lørdag.

Rutene styrker SAS’ posisjon på det amerikanske markedet; i 2016 har SAS 6 600 flygninger mellom USA og Skandinavia, og tilbyr totalt 1,75 millioner seter – herav 190 000 mellom Miami og Oslo/København.

– SAS tilbyr flere avganger til Miami fra Skandinavia enn noe annet selskap, og vi sørger for å gi kundene en ekstra god reiseopplevelse. Før reisen, og på flyplassen, kan kundene benytte tidsbesparende digitale løsninger, fast track, som gir hurtig passering gjennom sikkerhetskontrollen, og selvfølgelig bli godt ivaretatt i våre lounger. Om bord kan kundene nyte komforten i våre helt nye fly og lekre kabiner. På denne måten fortsetter vi med å levere på våre løfter om å gjøre livet enklere for de frekvente reisende, sier Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS.

Miami lufthavn ligger bare 13 km fra Miami downtown, og det er enkel og hurtig adgang til og fra lufthavnen med metro, tog og buss. Miami er med sitt tropiske klima, og lekre strender, en attraktiv destinasjon for de skandinaviske reisende, med høysesong i vinterhalvåret og i sommerferieperioden. Byen har dessuten den største cruisehavnen i verden, som gir et godt utgangspunkt til en type ferie som mange skandinaver benytter seg av. Samtidig er byen et handelssentrum som tiltrekker forretningsfolk fra hele verden.

SAS tilbyr en tidtabell som er tilpasset avganger og ankomster fra norske og skandinaviske lufthavner via OSL lufthavn til Miami. Fra danske, skandinaviske og nordeuropeiske lufthavner er det gode forbindelser via Københavns Lufthavn.

SAS har syv direkte ruter til USA, og åpner fire nye i 2016. Utover de to nye rutene fra Oslo og København til Miami, åpner SAS direkterute fra Stockholm til Los Angeles den 14. mars, og fra København til Boston den 29. mars. Miami blir SAS’ syvende destinasjon i USA.

Billettsalget til Miami åpner den 11. november 2015. Fra Oslo begynner prisen på NOK 5399,-, fra København begynner prisen på DKK 4599, og fra Stockholm SEK 5499 SEK. Fra Miami til Oslo begynner prisen på 899 USD, og fra København 799 USD.

Tidtabell Oslo-Miami
Fra Oslo: Avreise tirsdag, onsdag, fredag og søndag SK955 kl. 09.40 med ankomst i Miami kl. 13.50.
Fra Miami: Avreise mandag, tirsdag, torsdag og lørdag SK956 kl. 15.50 med ankomst i Oslo kl. 07.05, påfølgende dag.

Tidtabell København-Miami
Fra København: Avreise mandag, torsdag og lørdag SK953 kl. 09.35 med ankomst i Miami kl. 13.50.
Fra Miami: Avreise onsdag, fredag og søndag SK954 kl. 15.50 med ankomst i København 07.10 påfølgende dag.

LEAVE A RESPONSE