travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

SALGSBOOM I HAFJELL

Det kalde været de siste ukene har ført til salgsboom for påskeferie på Hafjell.  Det har aldri vært så bra snøforhold i regionen og det siste værvarselet viser at det skal komme nysnø i midten av neste uke.  Dager med sol og kalde netter har bevart de gode snøforholdene i alpinanlegget og på Øyerfjellet.  Daglig legger gjester ut sine bilder på sosiale medier og lovpriser forholdene!

IMG_2790_editedSituasjonen for innsalget av årets påskeferie er helt ulik fjoråret da det var ”vår” i sentrale strøk av Østlandet.  Nå er det mars som gode gamle dager med sol, kulde og snø.  Pågangen for å bestille påskeferie i Hafjell er stor og mange av boenhetene som er ski inn ski ut blir booket i disse dager sier Geir Kolstrøm, salg og markedssjef i Hafjell Resort.  Dersom pågangen fortsetter i samme tempo de neste dagene er det stor sannsynlighet for at årets påske blir tidenes påske for Hafjell og store deler av Fjell-Norge.

Det er ikke bare gode snøforhold som frister. Hafjell får besøk av kjente artister som Karpe Diem, Oslo Ess og Eric Saade. I tillegg har utesteder som Hafjell Lodge, Gaiastova og Ryk & Reis Afterski i hele påsken.  For barnefamilier er det lagt opp til mange aktiviteter og Lekeland Hafjell er åpent for de som ønsker et avbrekk fra skiløypene og Lillehammer by er bare en kort kjøretur unna.

Geir Kolstrøm forteller også at det er spesielt leilighetene på Alpin Apartments Solsiden og Alpin Apartments Sørlia som er populære i påsken.  Disse er ski inn – ski ut og er av høy standard med blant annet badstue og internett.  Dette er fasiliteter som etterspørres når nordmenn er på søken etter overnatting.

For mer informasjon om tilbud for påskeferien anbefales det å besøke hjemmesiden til Hafjell Resort som er www.hafjellresort.no

 

LEAVE A RESPONSE