travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

RYGGE – SOLA GJENÅPNET

Mandag 9.mai tok City Airline for første gang av fra Moss lufthavn Rygge til Stavanger. Starten på den nye ruten ble feiret med å servere musserende drikke og sjokolade til de reisende. Den første reisende, Kristin Corneliussen, ble overrakt en blomsterbukett fra Moss lufthavn Rygge.

Moss lufthavn Rygge overrekker blomster til den første passasjeren med City Airline fra Moss lufthavn Rygge til Stavanger, Kristin Corneliussen.

De aller fleste reisende på denne første flyturen, reiste til Stavanger i forbindelse med forretninger og var svært glade for at forbindelsen mellom Stavanger og Rygge er gjenopprettet.

– Ruten mellom Stavanger og Rygge  er veldig bra for oss for at vi skal få en jevn flyt i produksjonen samtidig som ruten passer godt inn i vårt samarbeide med Skyways. Historisk har dette vært en bra flyrute som Norwegian tidligere har trafikkert. Vi har lenge sett på denne ruten og nå passer det for oss å ekspandere, sier Martin Lansinger, kommersiell direktør i City Airline.

– Ruten mellom Stavanger og Rygge er viktig for oss. Etterspørselen etter en rute til Stavanger har vært stor og mange har uttrykt ønske om å få tilbake ruten . Vi ønsker derfor City Airline velkommen og ser derfor fram mot en vellykket rute til Rygge og håper dette er begynnelsen på et bredere framtidig samarbeid med City Airline og Skyways, sier Pål F. Tandberg, adm.direktør i Rygge sivile lufthavn AS.

 

LEAVE A RESPONSE