travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

REKORDPÅSKE PÅ GEILO

Årets påske ble all time high for skiheisene på Geilo med hele 13 % økning i omsetning av heiskort. Mange fornøyde gjester og gode skiforhold innleder bergensernes vinterferie – og trøkket på skiheisene fortsetter denne uken.

-Bergenserne flyttet sin vinterferieuke til rett etter påskeferien, og alt tyder på at svært mange bergensere har valgt å dra til fjells denne uken. Vi har tidligere ikke opplevd en så stor pågang etter påsken, sier Elisabeth Tellefsen markedssjef Geilo Holiday.

Det er fortsatt mulighet for å bestille overnatting på Geilo i vinterferien. Overnatting kan enkelt bestilles på www.geiloholiday.no eller ved å ta kontakt med de forskjellige overnattingsstedene.

-Vintersesongen er langt fra over. Skiheisene er åpen hver dag frem til 24. april. Lysere dager og herlig vårsol gjør april til en fin skitid, og i tillegg kan man gjøre et aprilski kupp, sier Elisabeth Tellefsen markedssjef Geilo Holiday.

Hun forteller videre at det er mye å spare på skiferie i april og ikke minst får du alle bakkene for deg selv.

For de parkglade, er det to store arrangementer som står for tur. Nordens største parkevent, Megapark arrangeres for første gang på Geilo 14.-17. april. Tirilparken åpner igjen etter sesongslutt for parkeventet Spring Session som arrangeres 6.-8. mai.

LEAVE A RESPONSE