travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

REISELIVSMESSEN 2014

reisemesseReiselivsmessen Oslo 2014 starter 10.januar. Over 600 utstillere fra hele 120 forskjellige land vil være representert. Telenor Arena er belagt med 13.000 kvadratmeter spennende reisemål, nyheter og trender.

Enorm interesse
Over 45.000 reiseglade nordmenn besøkte messen sist januar. Nordmenns store interesse for reiser og ferie – kombinert med vår solide økonomi – har resultert i enorm deltager interesse fra hele verden. Nordmenn ønskes hjertelig velkommen som feriegjester til en verden som delvis sliter økonomisk. Messen i januar blir bredt representert av spennende destinasjoner fra både Norge og mengder av turoperatører som representerer hele 120 land.

Åpningsshow
Brasil er i fokus for 2014 med fotball VM. Derfor er det SambaLadies som står for et forrykende rytmisk åpningsshow, før Administrerende Direktør i NHO, Kristin Krohn Devold, setter fokus på muligheter for Norsk reiseliv og deretter Direktør i Reise Utland Virke, Rolf Forsdahl, fokuserer på en ny generasjon turister – nye utfordringer og muligheter.

Nasjonal bransje – og publikumsarena
Kultur møter næring i skjønn forening og reiselystne kan glede seg over en inspirerende reise i seg selv – ved å besøke Telenor Arena messehelgen. Morsomme aktiviteter, fargerike danser, spennende reiseforedrag, erfarne reiseaktører, mengder av kulturelle innslag og diverse smaksprøver på internasjonal mat. Det viktigste av alt – det er her publikum kan starte sin planlegging av årets ferie og finne sitt neste drømmereisemål.

Alle verdensdeler er representert under messens fire hovedsegmenter:

  • Destinasjon Norge
  • Cruise
  • Spa Ferie
  • Store Verden

Reiselivsmessen er en arena hvor bransjen og publikum knyttes sammen og erfarne reiseoperatører er på plass for å dele sine gode reisetips, råd og erfaringer. Det ligger an til både inspirasjon og mye god informasjon på årets messe, med utstillere som spenner fra nye og eksotiske reisemål, storbyferie, singelturer, safari, sykkel- og vinturer og kjøp av eiendom i utlandet, til sportsreiser, ekstremsport og aktivitetsreiser. Nye reiselivstrender blir godt representert.

Reiselivsmessen – flere viktige dimensjoner
Reiselivsmessen har viktige dimensjoner, både som Norges nasjonale møteplass for vår egen turistindustri, samt i kraft av å være verdens nasjoners utstillingsvindu for og i Norge.

LEAVE A RESPONSE