travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

RAFTEVOLDS BLIR BW PLUS

IMG_00000014Denne uken gjennomgikk BW Raftevold’s Hotel i Hornindal kontrollen som kvalifiserer hotellet til å bli det tredje BEST WESTERN PLUS® hotellet i Norge.

Det tradisjonsrike hotellet fra 1867 i Hornindal har vært medlem i Best Western siden starten i 1987. I 2012 overtok Jens Brokmann og Petra Wieth BW Raftevold’s Hotel, og de har gjennomført en omfattende oppgradering av hotellet, på alle gjesterom så vel som fellesarealer. Hotellet har i denne perioden oppnådd 3 International Quality Awards innen Best Western, og har nå også kvalifisert seg for en fjerde pris.

I 2011 lanserte Best Western sitt Descriptor Program for å vise mangfoldet blant hotellene i kjeden. Hotellene har nå anledning til å presentere seg som BEST WESTERN®, BEST WESTERN PLUS® eller BEST WESTERN PREMIER®.

BEST WESTERN PLUS® hoteller er 4 stjerners hoteller som tilbyr alt det et Best Western hotell tilbyr, i tillegg legger hotellet mer vekt på design og møblering, høyere grad av service når det gjelder mattilbud, bar og vaskeri/renseritjenester, flere produkter på baderom og gjesterom. Siden lanseringen i 2011 har denne kategorien trukket mange nye hoteller til kjeden samtidig som mange Best Western-hoteller har oppgradert og konvertert til BEST WESTERN PLUS®. Det er i dag nærmere 200 hoteller i denne kategorien i Europa, 13 av disse finnes i Skandinavia.

«Vi er stolt medlem av verdens største hotellkjede, noe som gir oss internasjonalt markedsføring og gjenkjennelse i markedet, samt tilgang til lojalitetsprogrammet BW Rewards. Kjeden er i tillegg en av Skandinavias største etter sammenslåingen av Norge, Danmark og Sverige i fjor. Det er svært hyggelig at vi nå etter omfattende modernisering og standardheving blir en del av BW PLUS, noe som vil gjøre vår satsing på kvalitet og opplevelser tydeligere. Hotellet er det første i Sogn & Fjordane fylke som har blitt klassifisert som 4 stjerners hotell tidligere i år av Norsk Hotellklassifisering,» sier Jens Brokmann, eier og driver av BW PLUS Raftevolds Hotel og BW Sauda Fjordhotell.

«Vi synes det er veldig positivt at Jens Brokmann har ønsket å konvertere hotellet i Hornindal til et BEST WESTERN PLUS®-hotell,» sier Hege Ramm, Country Manager Norway i Best Western Scandinavia. «Vi vil gjerne vise gjestene våre at Best Western tilbyr flere spennende kategorier, og dermed er det viktig at vi får flere BEST WESTERN PLUS®-hoteller i Norge også.»

LEAVE A RESPONSE