travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

RAFFLES ÅPNER IGJEN

Et av verdens mest ikoniske luksushoteller slår dørene opp på nytt etter flere år med omfattende renovasjoner. Nå venter et nytt spennende kapittel i Raffles Singapores rike historie og arv. Verdens luksusreisende gjør seg klare for en ny æra av klassisk luksus.

– Det er få hoteller i verden som er blitt så synonyme med sine hjembyer som Raffles Singapore. Hotellet er også ett av få store 1800-tallshotellene i verden som fortsatt eksisterer, og restaureringen har derfor vært opptatt av å bevare bygningens unike historiske sjarm. Nå håper vi at gjestene våre vil fortsette å skape gode minner her og gjenoppdage det som gjør hotellet så spesielt – arkitekturen, arven og den legendariske servicen, sier Christian Westbeld, General Manager hos Raffles Singapore.

Den grundige renoveringen av Raffles Singapore begynte i februar 2017. Arbeidet ble ledet av interiørarkitekt Alexandra Champalimaud, sammen med arkitekt og designfirmaet Aedas, restaureringseksperter fra Studio Lapis og belysningskonsulenter fra Tino Kwan. Sammen har de skapt nye flotte suiter og steder der besøkende kan møtes, overnatte, handle og spise. 

Den revitaliserte Raffles Singapore tilbyr enestående komfort og service med både Raffles Butlers og forbedrede suiteopplevelser i ni forskjellige suite-kategorier: State Room Suites, Courtyard Suites, Palm Court Suites, Personality Suites, Residence Suites, Promenade Suites, Studio Suites, Grand Hotel Suites og Presidential Suites. Antall suiter er også økt fra 103 til 115.

– Vi er veldig glade for å kunne åpne Raffles Singapore på nytt og bli en del av byen igjen. Det var her det hele startet, og vi fortsetter å være tro mot røttene til hotellet og byen, sier Jeannette Ho, VP Brand & Strategic Relationships hos Raffles Hotels & Resorts.

Hotellets øvrige fasiliteter har også fått en ansiktsløftning. Raffles Arcade har nylig blitt utstyrt med en sjarmerende Raffles Boutique der forskjellige skreddersydde merker kan kjøpes. Fra før er det kjent at hotellet også foretar en stor kulinarisk satsing. Vi introduserer et helt nytt restaurantkonsept i samarbeid med noen av verdens ledende kokker, og hotellets berømte Long Bar, der drinken Singapore Sling ble oppfunnet, er renovert. 

– Raffles Singapore er en av Accors sterkest skinnende stjerner, som gjennom årene har skapt seg et enestående omdømme internasjonalt. Samtidig er Singapore en stor og viktig internasjonal destinasjon, ikke minst blant våre nordiske forretnings- og privatreisende. Derfor er det veldig spennende at hotellet nå åpner igjen, sier Jan Birkelund, Development & Operations for Accor i Norden.

Raffles Singapore åpnet i 1887 og et århundre senere ble hotellet tildelt status som et nasjonalt monument av regjeringen i Singapore. Forrige restaurering ble utført i i perioden 1989 til 1991.

LEAVE A RESPONSE