travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

RADISSON BLU STØRST PÅ ARLANDA

Radisson Blu Sky City overtar Arlanda Airport Conference. Overtagelsen gjør Radisson Blu til Arlandas største konferansearrangør. Hotellet er klassifisert av Visita som et SUPERIOR 4 stjerners hotell.
– Vi tror på en sterk utvikling av Arlanda som destinasjon og vil være med på å satse på denne utviklingen. Vi kan nå tilby våre gjester konferanselokaler fra to til 250 personer og 568 hotellrom fordelt på våre to hotell på Arlanda,  sier Maria Tullberg, General manager for Radisson Blu SkyCity og Radisson Blu Arlandia.
Konferansebookere får umiddelbart tilgang til mange fordeler som medlem i Club Carlson for Planners, Rezidors verdsatte lojalitetsprogram.
– Med innovative mat- og møtekonsepter satser vi på å være Sveriges beste møteplass, fortsetter Maria Tullberg. Med de egenutviklede konseptene Brain Food og Experience meetings har vi markedets mest attraktive tilbud for møter og konferanser.
– Nå som Radisson Blu Sky City tar over Swedavias konferansevirksomhet på Arlanda får vi to store aktører på flyplassen som begge tilbyr konferanse og hotell i samme pakke. Vi er overbevist om at  dette forbedrede tilbudet er bra for konferansegjestene, og dermed bra for flyplassen, sier Arlandas flyplassdirektør, Kjell-Åke Westin.

LEAVE A RESPONSE