travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

RADISSON BLU BEST I SVERIGE

Radisson Blu ble i går kåret av svensk reiselivsbransje til beste internasjonale hotellkjede. I Sverige er alle Radisson-hotellene stjerneklassifisert. De fleste med 4 stjerner og betegnelsen SUPERIOR. Kun Strand Hotel i Stockholm har 5 stjerner.

Grand Travel Award regnes i turistindustrien som bransjens Oscar og det knytter seg mye prestisje i å vinne en kategori.
– Vi er veldig stolte og glade over å vinne prisen som beste internasjonale hotellkjede. Det bekrefter at vår satsing på et høyt servicenivå og høy standard i alle land vi er representert verdsettes. At våre hotell er prisgunstige og har attraktiv beliggenhet er nok også avgjørende, sier Pia Djupmark, regionsjef Radisson Blu i Sverige.

Betydningsfulle internasjonal utmerkelser
De 600 aktørene som har stemt frem Radisson Blu har jobbet ut fra et system hvor man bedømmer ut fra flere aspekt og graderer stemmen sin på en skala fra en til ti.
– Vårt samarbeid med svenske reisebyråer både innen ferie og forretningssegmentet går veldig bra og vi verdsetter virkelig deres lojalitet, avslutter  Pia Djupmark.
Også i den internasjonale undersøkelsen BDCR Continental 2010, viste varemerket Radisson Blu sin styrke. For syvende året på rad ble Radisson Blu valgt til den forretningsreisendes favoritthotell og utvalgt til «Number One Hotel Brand».

Rezidor Hotel Group er den raskest voksende hotellgruppen i Europa, Midt-Østen og Afrika. I løpet av 2010 åpnet selskapet 7200 nye hotellrom. Nylig åpnet også kjeden Stockholm Waterfront Congress Centre og Radisson Blu Waterfront Hotel samt Park Inn Malmö. Internasjonalt har Rezidor nylig åpnet hoteller i Moskva, Milano og Dubrovnik.

LEAVE A RESPONSE