travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

RADISSON BLU BEST I DANMARK

_Royal_Rezidor_50_rs_Jubil_um_1_07_2010_Foto_Hasse_Ferrold_10Radisson Blu er fortsatt Danmarks beste hotellkjede. Det ble slått fast ved utdelingen av Danish Travel Awards i går kveld, hvor også Radisson Blu Aarhus fikk prisen for Danmarks beste hotell uten for København.

De åtte Radisson Blu hotellene i Danmark, som alle er klassifisert til 4 stjerner av Horesta med unntak av Radisson Blu Royal Hotel i København som har 5 stjerner, og Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus ble i år igjen hedret som den beste danske hotellkjede og beste danske hotell utenfor København. Dette skjedde onsdag under Dansih Trawel Awards, som ble avholdt for 20.gang under et stort gallashow ved Billund Lufthavn. Vinnerne av den årlige blir valgt under en avstemning blant ansatte i reiselivsbransjen og et representativt utvalg av danske hotellgjester. Distriktsdirektør for Rezidor i Danmark, Danien Twerenbold, er både glad og stolt over å nok en gang motta prisene:

”Jeg er meget stolt over at Radisson igjen blir hedret med to prestisjefulte priser ved Danish Travel Awards. Det er ikke bare en stor annkerkjennelse av våre medarbeideres innsats, men også en bekreftelse på at vi har lykkes med vår strategi og unike ”Yes I can”-servicefilosofi. At priserne utdeles på bakgrunn av stemmer fra både bransjefolk og gester, gir oss motivasjon til å ytterlige invistere i våres hoteller og levere førsteklasses service og fasiliteter til våre gjester,” sier Daniel Tweerenbold.

I Danmark omfatter Radisson Blu åtte hoteller, hvorav tre er i København, inklusiv det legendariske Radisson Blu Royal Copenhagen, verdens første designhotel skapt av Arne Jacobsen. Hotellet har nyligt hyllet sin store arkitekt og designer ved å re-designe rom 506 i Jacobsens ånd i samarbeid med det spanske designtalent Jaime Hayon.

Peter Laursen, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, gleder seg også over hederen til det århusianske hotell, som gjennom årene nå har mottatt hele ni priser under Danish Travel Awards.

”Vi er meget stolte over å motta denne betydningsfulle prisen, og vi blir aldri lei av å få direkte annerkjennelse fra kollegaer, samarbeidspartnere, konkurrenter og gjester. Vi lever av å levere en service og hotellopplevse i topp. Prisen bekrefter at vi fortsatt er blant Danmarks beste hoteller, og er en stor annerkjennelse av våres personale, som jeg gjerne vil takke for utmerket innsats,” sier Peter Laursen.

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus investerer løpende i hotellets fasiliteter og har de seneste årene investeret 30. millioner kroner i renovering av alle rom og suiter på hotellet, hvorav flere er innredet med helt nye romdesign. Nå planlegger hotellet en større renovering av lobby og konferancsfailiteter, som blir påbegyndt i desember, hvilket vil ytterlige styrke hotellets posisjon i markedet.

LEAVE A RESPONSE