travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

QUORVUS COLLECTION

royal-mileTre ikoniske hoteller i London, Edinburgh og Kuwait utgjør de første eksklusive medlemmene i konsernets nye kolleksjon av luksushoteller.

I starten av 2014 kunne Carlson Rezidor Hotel Group, en av verdens største og mest dynamiske hotellkjeder, annonserer planene om Quorvis Collection – en samling av verdens ypperste luksushoteller. Og nå er de første medlemmene i Quorvus Collection offentliggjort: The May Fair Hotel i London, G&V Royal Mile Hotel i Edinburgh og Symphony Style Hotel i Kuwait.

Nyheten ble annomsert av Wolfgang M. Neumann, direktør og CEO i Rezidor Hotel Group, på den årlige Arabian Hotel Investment Conference i Dubai i helgen.

«Vi er stolte av å kunne ønske disse tre ikoniske hotellene velkommen til Quorvus Collection, vårt nye luksussegment. Hvert hotell har sin egen unike stil, personlighet og kulturarv med en viktig faktor til felles – en femstjerners luksusopplevelse», sier Wolfgang M. Neumann, administrerende direktør i Carlson Rezidor Hotel Group.

Navnet The Quorvus Collection stammer fra stjernekonstellasjonen Corvus (Ravnen på norsk), som inneholder de fem klareste stjernene på den sydlige himmelhalvkule. Kjeden rommer en ny generasjon utsøkte luksushoteller inspirert av livsstilen og behovene til den moderne, internasjonale reisende. De første medlemshotellene i Quorvus Collection er både historiske landemerker, moderne konstruksjoner, klassiske boutique-hoteller og urbane behandlingssteder for kropp og sjel – vær og en med forskjellig størrelse, arkitektur, atmosfære og design, men er likevel dedikerte til Rezidors filosofi om eksepsjonell service. Quorvus Collection skal tilby en luksuriøs opplevelse med enestående service. Det holistiske konseptet «Q24» er rettet mot både kropp og sinn, og fokuserer på seks kjerneelementer: velvære, fornyelse, stil, inspirasjon, underholdning kontakt mellom kropp og sjel.

The May Fair Hotel London, eid og driftet av Edwardian Group London, er blitt et ikon for stilfull og moderne design og kombinerer boutique-hotellets øye for detaljer, med luksushotellets eksepsjonelle service. Ånden til vakre og historiske Mayfair gjenspeiles eksempelvis i May Fair Bar som har huset noen av Londons mest ekstravagante sosietetsarrangementer og tilbyr over 40 dekadente cocktails, inkludert signaturdrinken May Fair Mojito. Det legendariske hotellet har en glamorøs fortid. Det ble åpnet av Kong George V i 1927 og har 404 romslige rom, hvorav tolv er de mest anerkjente suitene i London. Hva gjelder mote- og filmbransjen er The May Fair Theatre selve symbolet på luksus med 201 seter i den private visningssalen. May Fair Spa tilbyr en en diskret oase fra det hektiske storbylivet.

«Som et av de mest luksuriøse hotellene i hjertet av London er The May Fair en historisk bygning med moderne en design. Vi er stolte av å bli medlem av Quorvus Collection og ser frem til og ytterligere forbedre våre gjesters opplevelser.», sier Iype Abraham, Commercial Development Director for Edwardian Group

G&V Royal Mile Hotel Edinburgh, er oppkalt etter både kong George IV og dronning Victoria og er dermed en stolt annerkjennelse av hotellets rojale arv. Hotellet hilser deg velkommen til sin flotte beliggenhet i hjertet av Edinburgh, på hjørnet av George IV Bridge, Victoria Street og The Royal Mile. Hvert av de 136 rommene og suitene har designer Rosita Missonis estetiske design og dynamiske bruk av farger og mønstre, kombinert med den nyeste teknologien og gratis høyhastighets internettilgang. Den prisbelønte restauranten «Cucina» er hotellets pulserende hjerte og serverer retter inspirert av klassisk italiensk matlaging, mens «Fashionista Bar G&V» er stedet for å se og bli sett i Edinburgh. G&V Royal Mile Hotel har også tre moderne konferanselokaler, et avslapningsområde og en fantastisk spa-avdeling.

Symphony Style Hotel Kuwait er en del av Symphony-komplekset i Salmiya, shopping- og underholdningsdistriktet i Kuwait sentrum. Det 18 etasjer høye hotellet med 169 rom og suiter, tilbyr fantastisk utsikt over Persiabukta, mens innendørs kan øynene hvile på det dristige, vakre interiøret designet av Rosita Missoni som gjengir fargene i ørkenen og havet: gull, sand og turkis. Alle rommene er utstyrt med teknologi i verdensklasse, inkludert gratis høyhastighets internettilgang. The Symphony Style Hotel Kuwait har tre fremragende restauranter: «Cucina» som serverer autentisk italiensk mat, «Luna» som tilbyr arabisk mat med smaker fra Middelhavet, og «Choco Café» som hyller ekte kaffekultur. Seks praktfullt utstyrte konferanselokaler som spenner fra eksklusive styrerom til en elegant ballsal, utendørsbasseng, og den sensasjonelle Six Senses Spa kompletterer hotellets unike service.

«Disse tre unike hotellene legger et sterkt grunnlag for den videre utviklingen av Quorvus Collection. Hotellene i Edinburgh og Kuwait blir en del av Quorvus Collection umiddelbart, og vi forventer at The May Fair blir med i samlingen i løpet av sommeren 2014. Vi tar sikte på å bygge en internasjonal portefølje av 20 hoteller i drift eller under utvikling innen 2020 gjennom omgjøringer og nybygde urbane hotell og feriesteder», tilføyer Neumann M. Wolfgang, administrerende direktør, Carlson Rezidor Hotel Group.

Quorvus Collection er den nyeste hotellporteføljen skapt av Carlson Rezidor Hotel Group med fokus på luksushotellsegmentet. Konsernet utvikler og driver hotellkjedene Radisson Blu (øvre toppsiktet), Radisson (toppsiktet), Radisson Red (livsstil), Park Plaza (toppsiktet), Park Inn by Radisson (midtsiktet) og Country Inns & Suites (midtsiktet) i over 80 markeder i verden.

LEAVE A RESPONSE