travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

PRISKUPP I HAFJELL I VINTERFERIEN

Hafjell Resort lanserer nå priskupp på restplasser i Hafjell Du oppnår opptil 10% rabatt på hotelrom i uke 7 og 8 via hotellets online booking.

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum. Hotellet er tildelt 3 stjerner av Norsk Hotellklassifisering. Gjestene rangerer hotellet med 3.9 av 5 oppnåelige poeng.

Hafjell Hotell ligger sentralt ved porten til Gudbrandsdalen og kun 15 km nord for Lillehammer. Hafjell Hotel & Apartments er det perfekte utgangspunktet dersom du ønsker å tilbringe noen feriedager i Hafjell og Lillehammer.

Hotellet består av 45 dobbeltrom, 2 juniorsuiter (1 roms), 4 suiter (2 roms, hvorav et rom er stue med sovesofa), 2 seniorsuiter (3 roms minileiligheter med stue og kjøkken), samt kro, lekerom for barna og koselig peisestue. Dobbeltrommene ble totalrenovert våren 2008, mens suitene på hotellet ble bygget i 2009.

Hotellet var blant de første hoteller som ble klassifisert av Norsk Hotellklassifisering. I 2010 tok hotellet i bruk et nytt bookingsystem hvor gjestene gis mulighet til å gi tilbakemelding på lik linje med det man finner på de store hotellbookingstedene som booking.com. Svarene fra gjestene er svært positive og over 90 % vil anbefale hotellet til en venn.

Hafjell Hotell er et godt eksempel på et hotell som tar kundene på alvor og ønsker å overaske på en positiv måte.

LEAVE A RESPONSE