travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

POPULÆRE VANDRETURER

sywivjqncjgx2xjcphh6
Cinque Terre i Italia

I år har Peer Gynt Tours utvidet sitt populære fotturprogram til hele 8 vandredestinasjoner med totalt 18 avganger. Vi vandrer på gamle favorittreisemål og i tillegg lanseres tre nye vandredestinasjoner.
Nye vandredestinasjoner for året er blant annet til Marokko – med vandring i Atlasfjellene. Her blir det vandring hvor kultur og natur virkelig er annerledes, og du kommer tett på lokalbefolkningens tradisjoner. Italias vakreste fjellkjede, Dolomittene, er også en nyhet i år. Et variert område kjent for sine spisse tinder og frodige alpeenger, perfekt for den norske fjellturisten. Den siste nyheten går til Sagaøya Island. Her er naturen variert, spesiell og uberørt, og dette gjør denne turen til en unik opplevelse.

Gamle favoritter
Inn i det nye året tar vi også med noen av forrige års favoritter. På Madeira vandrer du langs vannkanalene (levadaene) i et mildt klima, frodig landskap og blant majestetiske fjell. På Pilgrimsvandringen i Spania går du den siste etappen av den mest kjente pilgrimsruten til Santiago de Compostela. Mens på Weekendvandringen i samme land går du i et vakkert fjellområde med hvite byer – velkjente La Alpujarras. Passer utmerket for de travle nordmenn, som vil ha mye på en langhelg.

Bestselgere
Våre bestselgere kommer også igjen i år. På en grønn og spektakulær kyststripe i Portugal finner vi Algarvekysten. Området byr på store naturopplevelser med dramatiske klipper og fint terreng å gå i.
I Cinque Terre ligger 5 små landsbyer å klamrer seg fast i den bratte fjellsiden langs vestkysten av Italia, lenket sammen av vakre vinmarksterrasser og olivenlunder. Vi vandrer på de gamle ferdselsårene, og lever det gode liv.

LEAVE A RESPONSE