travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

POPULÆR APP

Det populære SAS Crew Guide konseptet, hvor  SAS’ flygende personale deler sine unike tips til reisedestinasjoner over hele verden, har nå blitt lansert som applikasjon for både iPhone og Android. Appen har allerede blitt en stor suksess med nesten 20 000 nedlastninger, og Apple har løftet den fram som App of the Week.

Den første destinasjonsguiden var for New York, og neste måned slippes Skandinavia-guiden. De inneholder unike tips for aktiviteter, restauranter, barer og butikker som alle har noe mer enn hva man normalt finner i de ordinære turistbøkene.

– SAS Crew Guide er en vellykket og anerkjent reisehåndbok som vi har gitt ut i sju år på rad. Flere av våre flygende medarbeidere har besøkt eksempelvis New York et hundretalls ganger gjennom årene, så det er flott at også alle oss andre får tips om spesielle ting som vi ellers aldri ville fått muligheten til å oppleve, sier Christina Ericsson, sjef for onlinekommunikasjon i SAS.

SAS Crew Guide appen kan lastes ned gratis via iTunes, Android market eller fra SAS Crew Guide-siden på www.flysas.com/CrewGuide.

 

LEAVE A RESPONSE