travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

PÅSKETIPS FRA NORWEGIAN

I Norwegian har etterspørselen etter flyreiser til både storbyer og til de populære sol- og badedestinasjonene økt gradvis de siste månedene, og i år er det mange som vil spenne på seg sikkerhetsbeltet og rette opp stolryggen før avgang til destinasjoner i Europa for å tilbringe påsken utenlands. 

Hverdagen er på mange måter er tilbake til slik vi kjente den før pandemien brøt ut, men det er allikevel viktig at alle som skal ut og reise oppdaterer seg på hvilke regler som gjelder både der de reiser fra og dit de skal reise til. 

Tips til deg som skal fly i påsken 

  • Beregne ekstra god tid ved oppmøte på flyplassen. Det er mange på reisefot denne perioden. For utenlandsreiser er det minimum 2 timer før avgang som gjelder. 
  • Om nødvendig – sørg for å ha alle reisedokumenter som innreiseregistreringsskjema, koronapass, testbevis og liknende klart før avreise. På Norwegians nettsider kan man finne informasjon om hva som til enhver tid gjelder. 
  • Det er lurt å ha viktig dokumentasjon lett tilgjengelig i håndbagasjen. Vi anbefaler også å ha kopi av informasjonen lagret elektronisk for eksempel på telefonen. 
  • Sørg for å ha nok strøm på telefonen eller nettbrettet ditt. 
  • Ha med munnbind om bord hvis du skal fly til steder der det fremdeles er krav om dette. I enkelte land er det for eksempel et krav om å benytte dette på offentlig transport, eller i butikker og restauranter. 
  • Det er deilig å kjenne solen varme igjen. Husk solkrem og solbriller! 

Norwegian tilbyr i årets sommerprogram omkring 280 ruter til populære destinasjoner i Europa, og med sen påske er det mange som i år vil tilbringe ferien i storbyene så vel som på strendene i Middelhavet. 

Om bord på Norwegian sine fly er det ikke lenger krav om bruk av munnbind, men de som ønsker å benytte det er selvsagt velkomne til det.

LEAVE A RESPONSE